Posted by: liceultv | 15 March 2010

Activitati extrascolare

Liceul Teoretic ,,Tudor Vladimirescu” asigura o dezvoltare si o incadrare sociala compatibile cu mai multe arii de referinta. Fiecare elev este liber si indemnat sa se implice in activitatile extrascolare ce-l vor pregati, prin conferirea si dezvoltarea unor calitati esentiale oricarui individ pe plan profesional, economic, familial si moral, pentru viata post-liceala.
Activitatile extrascolare sunt diversificate, propuse si sustinute de catre Consiliile reprezentative liceului, printre care si Consiliul Reprezentantiilor Elevilor Claselor(CREC), cu rol determinant. In urma depunerii unor eforturi asidue de catre elevii participanti activitatilorm, acestia sunt premiati in cadrul unor festivitati.
Activitatile extrascolare presupun cursuri de muzica, ce includ pregatire canto si cor de catre profesori calificati, cursuri actorie in cadrul carora se pregatesc piese de teatru, cursuri dans, coregrafie si sincron, fotbal, volei, handbal, proiecte pentru comunitate.
In urmatoarele ipostaze, veti regasi cateva instantanee din timpul festivitatilor extrascolare si din timpul proiectelo
r:


Clubul IMPACT al Fundatiei ,,Noi Orizonturi” este gazduit in acest an de catre liceul nostru. Membrii clubului, voluntari din clasele IX-XII coortdonati de profesori specializati, sustin anual 3 proiecte de ajutorare a comunitatii. Acesta desfasoara diferite activitati pentru realizarea proiectelor in cauza. Ultimul proiect desfasurat a fost in cadrul azilului de batrani Sf. Nectarie.


Advertisements

Responses

  1. UUUUUUUU ce sweet :X

  2. Foarte frumos blogul! Reprezinta intr-un mod succint si potrivit liceul nostru! Mult succes pe mai departe!….SHOK in TV


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: